Acasa Servicii Pachete Exemple Articole Director web Oferta Contact

Articole


articole

10 Motive pentru a avea un website


1.Firma dumneavoastra are credibilitate
Un website va pune intr-o postura credibila in ochii clientilor, dovedind ca firma dumneavoastra este una serioasa, cu intentii curate, care nu are nimic de ascuns.

2.Firma dumneavoastra are personalitate.
Un website, alaturi de o adresa de e-mail personalizata pe cartea dumneavoastra de vizita, va confera un mare plus de personalitate.
Ganditi-va cum va influenteaza identitatea firmei o adresa de internet http://www.numelefirmemelei.ro alaturi de o adresa de e-mail numele.meu@numelefirmeimele.ro.

3.Firma dumneavoastra este accesibila non-stop, in orice loc al lumii

Daca programul firmei este 08-20, iar in weekend e inchis, un website este activ fara incetare.
Indiferent de fusul orar sau locatia vizitatorului, firma este deschisa in orice moment. In plus, piata este una mondiala, nefiind determinata de locatia geografica a magazinului.

4.Piata nelimitata
Un website in limba romana se adreseaza intregii Romanii. Daca ati adaugat si limba engleza, automat website-ul dumneavoastra are ca target intreaga lume.
Cu siguranta inseamna infinit mai mult decat cartierul sau orasul in care va desfasurati activitatea.

5.Clienti valorosi
Exista clienti cu potential mai mare si cu potential mai redus.
Clientii cu potential mare, cu siguranta inainte de a incheia o afacere fac o cercetare. Unde? Pe internet. Vor putea gasi firma dumneavoastra? Sau firmele concurente vor deveni furnizorii acestui client? Nu va puteti permite sa pierdeti potentialii clienti. Nu capitulati in fata concurentei.

6.Internetul - Noua carte "Paginii aurii"
Daca acum 10-15 ani, pentru a gasi o firma care sa va ofere un serviciu, ati fi apelat la cartea "Pagini aurii", in ziua de azi nimeni nu mai uzeaza de ea. Google, alaturi de alte motoare de cautare, ofera informatii mult mai detaliate si mai comprehensive decat orice carte din lume. In plus, cautarea nu se limiteaza la firme ci chiar la produse in sine. Insa pentru a beneficia de aceasta facilitate, trebuie ca firma dumneavoastra sa aiba cel putin un website.

7.Website-ul - agentul de marketing care nu oboseste
Daca pentru a va face publicitate firmei trebuie sa platiti constant cel putin un specialist in marketing, un website este mai eficient decat orice specialist in marketing. Si cel mai important! Vizitatorii website-ului il vor recomanda si altor prieteni. Fara sa fie nevoie sa ii platiti.

8.Website-ul ca mijloc de comunicare
Mai tine cineva minte codul Morse, folosit prima data pentru comunicarea la distanta? Cate scrisori se mai trimit in ziua de azi? Fax-ul si telefonul fix incep sa fie desuete. Telefonia mobila este cea care a inlocuit in mare parte aceste modalitati de comunicare. Cu toate acestea, domeniul comunicatiilor este dominat de comunicarea pe internet. Este epoca mesageriilor instant(Yahoo, MSN, Skype, GoogleTalk si multe altele) si a postei electronice (e-mail). Un website pe langa faptul ca pune la dispozitia clientilor o modalitate simpla de comunicare cu dumneavoastra, ii poate oferi direct informatiile pe care le cauta, intr-o pagina in care raspundeti anticipat celor mai frecvente intrebari.

9.Inca un punct de lucru
Pentru a va vinde produsele si serviciile, ati investit intr-un spatiu adecvat acestei activitati. Fara acest spatiu, afacerea dumneavoastra nu are nici o relevanta. Cu toate acestea, investitia are impact doar asupra zonei in care este amplasata. Si necesita permanent alte cheltuieli pentru intretinerea ei.
Un website este un nou punct de lucru, cu posibilitati infinite comparativ cu spatiul deja existent. Investitia pentru acesta este minima, iar cheltuielile de intretinere tind spre zero. In plus, nu mai exista o limitare a zonei de impact a pietei.

10.Website-ul - cea mai eficienta metoda publicitara
Pentru ca acest punct este foarte amplu, vizitati pagina dedicata aceste sectiuni.

Busola CMS


busola cms - realizare site pensiune


Open Cart 1.5.1.1

Traducere romana administrare
Descarca Gratuit

Traducere romana admin (zip)


Uploader


webdesign uploader
99 Euro


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
Member of W3C Sites dot com Locations of visitors to this page
Webspider Director Centrul de Informare Turistica Romania