Acasa Servicii Pachete Exemple Articole Director web Oferta Contact

Servicii


Optimizare pentru Motoare de Cautare - SEOPentru ca multa lume nu intelege importanta acestui serviciu, voi incerca sa fac o comparatie din lumea reala.
Sa spunem ca v-ati creat cel mai bine dotat atelier de reparat masini de spalat. Sunteti cel mai bun specialist in domeniu. Dar somati. Care ar putea fi cauza? Doar sunteti specialist si aveti si cel mai tare atelier.
Atelierul dumneavoastra este inconjurat de alte milioane de ateliere cu acelasi specific si nimeni nu stie cum sa ajunga la dumneavoastra sau nici macar nu au aflat despre capacitatile dumneavoastra.

In acelasi mod, un website poate fi oricat de frumos, de dotat, sa aiba toate informatiile de care are cineva nevoie, daca nimeni nu il gaseste intre milioanele de site-uri cu acelasi specific, este un website mort. Bani aruncati pe apa sambetei. Cheltuiala, nu investitie.

Cum dam viata unui website?
Aici intervine rolul Optimizarii pentru Motoarele de Cautare sau SEO (Search Engine Optimisation).
Pentru ca site-ul dumneavoastra sa fie usor de gasit pe internet, acesta trebuie sa aiba mai multe calitati. Un webdesigner experimentat tine cont de acest aspect la fiecare pas al crearii site-ului. Dar munca de promovare nu se termina aici.
Cand site-ul este finalizat, urmeaza inscrierea acestuia in directoarele web si in motoarele de cautare. Dar procesul inca nu este terminat, deoarece se impune urmarirea evolutiei website-ului, pentru a face eventuale retusuri impuse de cuvintele specifice pe care le dorim a fi gasite.
Este un proces de lunga durata, care uneori poate dura luni intregi. Insa fara acest proces, rezultatele sunt putin satisfacatoare.

Daca nu s-a avut de la inceput in vedere optimizarea pentru motoarele de cautare, de cele mai multe ori e necesara rescrierea unor parti sau chiar a intregului website.

Se poate spune ca un website de succes este un website gasit usor de motoarele de cautare.

Daca site-ul dumneavoastra nu este usor de gasit pe internet, ne puteti cere ajutorul in aceasta privinta.
Aici veti gasi cateva exemple de site-uri optimizate de noi.

Busola CMS


busola cms - realizare site pensiune


Open Cart 1.5.1.1

Traducere romana administrare
Descarca Gratuit

Traducere romana admin (zip)


Uploader


webdesign uploader
99 Euro


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!
Member of W3C Sites dot com Locations of visitors to this page
Webspider Director Centrul de Informare Turistica Romania